Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kezdődik a játszótér és szabadidőpark építése a Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. szeptember 25.
A volt Vízivárosi iskola jelenleg elhanyagolt udvarán egy univerzális, színes burkolattal ellátott grund épül labdafogó hálóval, valamint kialakítanak egy játszóteret, melyen ügyességi játékok, vár és csúszda is lesz. Az iskola régi kerítését pedig elbontják, és a meglévők mellé további fákat is telepítenek majd.
Tovább...
 
Olajfa, a halhatatlanság szimbóluma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 24.
Tökéletes többgenerációs befektetés az olajfa: több száz éven át terem, és szinte gondozást sem igényel. A világ legöregebb olajfái több ezer évesek, és még mindig sajtolnak termésükből kiváló minőségű, extra szűz olajat.
Tovább...
 
Agykárosodással függhet össze a magas vérnyomás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. szeptember 24.
A harmincas éveik közepén járók magas vérnyomása és az agy későbbi károsodása összefügghet – számolt be a BBC egy friss tanulmány eredményeiről.
Tovább...
 
Körömgomba: több, mint esztétikai hiba Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész / Galenus   
2019. szeptember 24.
Noha a körömgomba jelentette probléma évszaktól függetlenül, hosszú időn keresztül fennállhat, a panaszok elsősorban nyáron válnak zavaróvá, amikor a könnyű lábbelikből kilátszanak a megvastagodott, megsárgult, törmelékessé vált állagú körmök.
Tovább...
 
Kérdés-válasz szülőknek a korai fejlődésről Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. szeptember 24.
A korai fejlődést és a szülői kompetencia kérdését járja körbe az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett előadás. Szeptember 25-én, szerdán 17 órától Dr. Földi Rita várja az érdeklődőket a Hiemer-ház báltermében. A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Wossala Rozina: ilyen az ideális őszi étrend Nyomtatás E-mail
Írta: Török Eszter   
2019. szeptember 24.
Az ősz a raktározás ideje, fontos, hogy ilyenkor felkészítsük szervezetünket a hidegre, és bővítsük vitamintartalékainkat. Az alábbiakban Wossala Rozina séf, a sárvári Spirit Hotel gasztrokalandok sorozatának egyik háziasszonya ad néhány őszi étkezési tanácsot, valamint mutat egy izgalmas receptet, amivel elkápráztathatod vendégeidet egy családi vagy baráti összejövetel alkalmával.
Tovább...
 
Gyógynövények a klimax kezelésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 23.
Poloskavész, zsálya, orbáncfű, vöröshere, jamgyökér és barátcserje – mind hatékony segítség lehet a változó korú hölgyek problémáira.
Tovább...
 
Ilyen súlyos az akne – mind az 5 fázis kezelhető Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. szeptember 23.
A makacs, feltűnő aknék eltüntetése sokszor nem megoldható kozmetikai szerekkel, egyes esetekben orvosi kezelésre is szükség van. Dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus arról beszélt, miért fontos a pontos diagnózis.
Tovább...
 
Nap-éj egyenlőségi rituálé a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: HírBeleBumm   
2019. szeptember 23.
Nap-éj egyenlőségi rituálét mutat be a székesfehérvári Borostyánkő Hagyományőrző Egyesület szeptember 23-án, hétfőn 18 és 21 óra között. Érdekes, látványos előadásokkal várják az érdeklődőket a Palotavárosi tavaknál található Királyok parkjában.
Tovább...
 
3+1 tipp a környezettudatosabb lakóközösségért Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2019. szeptember 23.
A hulladékmentes törekvések szerencsére egyre népszerűbbek Magyarországon, amelynek köszönhetően elég gyorsan lehet olyan emberekre, csoportokra bukkanni, akik segítséget tudnak nyújtani számunkra. Csapatban összefogni ráadásul nem csak hatékonyabb, de ha van valaki, akitől bátran kérdezhetünk vagy inspirációt nyerhetünk az az elköteleződést is erősíti. Az alábbiakban 4 tippet mutatunk be, amelyekkel a háztartásodnak és a lakóközösségednek is segíthetsz, hogy kevesebb hulladékot termeljen.
Tovább...
 
Új tanév, új sértések: 4 tipp az iskolai zaklatás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2019. szeptember 23.
Itt az új tanév, és ez nem mindenkinek a barátok viszontlátását és a felhőtlen iskolai élményeket jelenti: a szeptemberrel a fiatalok életébe visszatérhet a bullying, azaz a bántalmazás is. De hol a határ az ugratás és bullying közt, és mit tehetünk, ha úgy érezzük, bántanak minket? A Sprite influencerei - Magyar Barbara YouTuber és cukrász, Csalár Bence újságíró és stylist, Szász Kitti négyszeres freestyle foci világbajnok – és Dienes Angéla pszichológus négy tippje.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8438 - 8448 / 20496